Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice Salad
-
fresh coriander leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
red peppers quartered100 g
-
water600 g
-
rice120 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
aubergines diced (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reuben's Stew
5 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Vegetable soup
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Potato Curry
12 godz. 50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Wild Rice and Tuna Salad
50 min