Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice Salad
-
fresh coriander leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
red peppers quartered100 g
-
water600 g
-
rice120 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
aubergines diced (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato Rice
30 min
Pea Quiche
1 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Venison and Potato Goulash
50 min