Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice Salad
-
fresh coriander leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
red peppers quartered100 g
-
water600 g
-
rice120 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
aubergines diced (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Chicken Tagine
25 min
Vegetable Soup
35 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
White Bean Salad
5 min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min