
Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice Salad
-
fresh coriander leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
red peppers quartered100 g
-
water600 g
-
rice120 g
-
courgettes diced (1 cm)100 g
-
aubergines diced (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
203 kcal /
848 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
13.3 g