Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
1265.8 kJ /
302.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Baba Ganoush
1 godz.
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Beetroot Houmous
15 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Best Basic Houmous
5 min