Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
1265.8 kJ /
302.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min