Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
1265.8 kJ /
302.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Red Pepper Houmous
5 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Beetroot Houmous
15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min