Wersje kompatybilne
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
lub 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (opcjonalnie)
- 1 tsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 72 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 2289 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min