Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
lub frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1775 kJ / 424 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 942 mg
Alternatywne przepisy
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min