Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato and Basil Plait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
18 slices
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh basil leaves10 g
-
sun-dried tomatoes drained, plus 1 Tbsp their oil120 g
-
water lukewarm300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
sugar1 pinch
-
strong wholemeal bread flour225 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting225 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red pesto2 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
249 mg
Białko
5 g
Kalorie
564 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Australian Oat Damper
55 min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 godz. 30 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min