Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
1 pinch salt, to garnishsalted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Pea and Mint Soup
20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min