Urządzenia i Akcesoria
Socca with Tuna, Olives and Capers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 portion
Składniki
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
55 g
Kalorie
4753 kJ /
1140 kcal
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Sicilian Caponata
30 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min