Urządzenia i Akcesoria
Tomato Rice Balls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
20 pieces
Składniki
-
medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
tomato purée70 g
-
breadcrumbs plus extra for coating30 g
-
cooked rice any type (see tip)450 - 500 g
-
cheese of choice, cut in 20 cubes100 g
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
65 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Curry Noodles
25 min
Gnocchi with Courgettes
20 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min