
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge en dés (1 cm)
- 100 g de courgette en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kcal / 1820 kJ
- Białko
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Błonnik
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Sód
- 911 mg