Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de lait de soja
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
lub 2 c. à café de levure boulangère sèche - 90 g de sucre de canne
- 550 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1011.2 kJ / 241.7 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 50.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 30.1 mg
Alternatywne przepisy
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50 min
Sauce café-crème
35min
Smoothie jar
40 Min
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1h 30 min
Yaourt glacé à l'abricot
10 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3 godz. 15 min
Yaourts maison
11h 30min
Soupe au chou (caldo verde)
40 Min
Boules coco-noisette
1 Std. 10 Min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min