
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de lait de soja
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
lub 2 c. à café de levure boulangère sèche - 90 g de sucre de canne
- 550 g de farine de petit épeautre et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 241.7 kcal / 1011.2 kJ
- Białko
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Węglowodany
- 50.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Sód
- 30.1 mg