Urządzenia i Akcesoria
Purée z topinamburu (wegańskie)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
500 g topinamburu obranego, przekrojonego na pół (patrz wskazówka)
-
100 g napoju owsianego niesłodzonego
-
20 g płatków drożdżowych nieaktywnych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
21 mg
Białko
4 g
Kalorie
499 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tatar z łososia z imbirem
15 min
Ośmiornica po portugalsku
1 godz. 30 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20 min
Gulasz z owoców morza z ziemniakami
1 godz.
Chłodnik pomidorowy z kolendrą i krewetkami po meksykańsku
1 godz. 50 min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 min
Suflety kalafiorowe
55 min
Pierożki wonton z serem kozim i sosem Pistou
40 min
Brokuł z mleczkiem kokosowym
35 min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 min
Mule w sosie winno-porowym
25 min
Purée z ziemniaków, batatów i pietruszki
50 min