Urządzenia i Akcesoria
Purée z topinamburu (wegańskie)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
500 g topinamburu obranego, przekrojonego na pół (patrz wskazówka)
-
100 g napoju owsianego niesłodzonego
-
20 g płatków drożdżowych nieaktywnych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
21 mg
Białko
4 g
Kalorie
499 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 godz.
Pasztet z ryb słodkowodnych
16 godz. 15 min
Hummus z dyni
1 godz.
Zupa z kopru włoskiego z oliwą pietruszkową i podpłomykami
1 godz.
Hummus z bobu
1 godz.
Risotto z boczniakami i szampanem
35 min
Zupa krem z groszku z kalmarami i pomidorkami koktajlowymi
50 min
Frittata ze szparagami
50 min
Purée dyniowe z ziemniakami i pomarańczą
35 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Pasta z bakłażana
55 min
Surowy krem z cukinii i orzechów nerkowca (dieta raw)
50 min