Urządzenia i Akcesoria
Purée z topinamburu (wegańskie)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
500 g topinamburu obranego, przekrojonego na pół (patrz wskazówka)
-
100 g napoju owsianego niesłodzonego
-
20 g płatków drożdżowych nieaktywnych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
21 mg
Białko
4 g
Kalorie
499 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2 godz.
Sandacz w papilotach na parze z warzywami i sosem berneńskim
50 min
Boczniaki à la śledzie z cebulką
24 godz. 15 min
Zupa rybna z krewetkami i małżami
50 min
Hummus z buraka
1 godz.
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Halibut na parze z warzywami, żółtą soczewicą i zielonym sosem
1 godz.
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1 godz.
Bulion rybny
1 godz.
Karp na słodko w galarecie
7 godz. 35 min
Topinambur po prowansalsku
50 min
Krewetki z cebulą dymką
20 min