Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Beef stock paste
3 godz.
Dukkah
10 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Hollandaise
15 min