Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
Hollandaise
15 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Café de Paris butter
25 min
Mushroom risotto
30 min
Mango chutney
1 godz. 20 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.