Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Whipped Feta
35 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Béarnaise sauce
20 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Wimbledon strawberry fool
1 godz. 15 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Baked artichoke dip
35 min
Hollandaise
15 min