Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and saffron arancini
25h
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Yoghurt cheese
24h 40min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Pear and ginger paste
26h 25min
Confit garlic
15min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Celery leaf gremolata
5min