Urządzenia i Akcesoria
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Thai watermelon salad
50 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min