Urządzenia i Akcesoria
Curried Sausages and Lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh ginger peeled¾ in.
-
garlic cloves4
-
fresh chilies (e.g. serrano), deseeded if preferred1 - 2
-
cilantro4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. ¾ in.)3 ½ oz
-
celery stalks cut into pieces (approx. ¾ in.)2
-
red bell peppers deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
water31 ½ oz
-
French green lentils dry (see Tip)10 ½ oz
-
sausages uncooked (e.g. good quality Angus beef)24 oz
-
canned coconut cream9 ½ oz
-
peanut butter2 oz
-
broccoli florets (approx. 1 in.)5 ½ oz
-
cauliflower florets (approx. 1 in.)5 ½ oz
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
55 g
Kalorie
5017 kJ /
1199 kcal
Tłuszcz
81 g
Błonnik
30 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Moussaka
2 godz. 20 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 godz. 5 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 godz. 35 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Vegetarian Chili
50 min