Urządzenia i Akcesoria
Pears in orange syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Browned beef mince
20 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mushroom risotto
30 min
Lemonade scones
25 min
Fruity dream
10 min