Urządzenia i Akcesoria
Pears in orange syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Bannofee Muffin
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Energy breakfast bars
40 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min