Urządzenia i Akcesoria
Pears in orange syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Bannofee Muffin
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Ginger fluff
50 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Cheese and bacon scones
35 min
Better banana cake
45 min
Fruity dream
10 min