Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Białko
- 120.4 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 997 mg
Alternatywne przepisy
Cottage pie
1 godz. 30 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Rhubarb crumble
45min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Victoria sponge cake
1h 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50min
Lemonade scones
25min