Urządzenia i Akcesoria
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rindless bacon rashers cut into cubes3
-
carrot cut into pieces (1 cm)1
-
tomato passata400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
beef mince500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
black bean spaghetti (see Tips)200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed400 g
-
Parmesan cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.5 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and mango salad
35 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Quick porridge
10 min