Traditional sausage rolls

Traditional sausage rolls

4.1 126 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
22 pieces

Składniki

Filling
  • onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • bacon cut into pieces (1-2 cm)
    100 g
  • fennel seeds
    2 tsp
  • olive oil
    20 g
  • pork mince
    500 g
  • English mustard
    1 tsp
  • breadcrumbs
    40 g
  • egg
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • ready-made puff pastry
    3 sheets
  • egg beaten
    1

Wartości odżywcze na 22 pieces

Kalorie 5367.7 kcal / 22458.5 kJ
Białko 168.9 g
Tłuszcz 378.8 g
Węglowodany 313 g
Błonnik 267.6 g
Tłuszcz nasycony 164.4 g
Sód 3637.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...