Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
TM6 TM5 TM31

Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri

4.5 (17 ocen)

Składniki

  • 4 filets de poulet
  • 4 pincées de sel et ½ c. à café
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 25 g de truffe noire fraîche, râpée
  • 4 c. à café d'huile d'olive
  • 600 g de céleri-rave, coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1655.5 kJ / 396.3 kcal
Białko
31.5 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Błonnik
8 g
Sód
1096.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy