Wersje kompatybilne
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poulet
- 4 pincées de sel et ½ c. à café
- 5 pincées de poivre moulu
- 25 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 c. à café d'huile d'olive
- 600 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1655.5 kJ / 396.3 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1096.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe épicée vietnamienne
50 min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Ravioli aux agrumes et à la menthe, confit de tomates cerise
1h 40min
Granité poivron et framboise
4h 20min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2 godz. 10 min
Mocktail Bora Bora
15 Min
Confiture de piments
35 min
Escalope de veau, réduction à la fraise
30 min
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Riz noir à la mangue et au saumon
45 min