Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre

Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre

4.1 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    2100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de pommes de terre
    800 g
  • de sirop d'érable
    40 g
  • de lait de coco
    15 g
  • de purée de piment
    1 c. à café
  • de concentré de tomate
    1 c. à café
  • de graines de sésame
    15 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • de jus de citron
    60 g
  • pavés de saumon frais
    4
  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais
    4 brins
  • œuf
    1
  • de farine de blé
    80 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de beurre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 704.5 kcal / 2950.3 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 586.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...