Wersje kompatybilne
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 342.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 godz. 15 min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min