Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de fruits secs variés
- 60 g de beurre, à température ambiante, coupé en morceaux
-
60
g de sucre roux
lub 60 g de sucre en poudre - 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 œuf
- 80 g de flocons d'avoine
- 80 g de noix de coco, en flocons
- 50 g de farine à pâtisserie
- ¼ c. à café de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 93.4 mg
Alternatywne przepisy
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40min
Cookies aux fruits secs
45min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6óra 25p
Pancakes aux fruits secs et aux dattes
15 Min
Cake pomme et cannelle
55 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 Std. 45 Min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Gâteau léger aux pommes
1h
Biscuits croquants à l'avoine
45min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2h
Gâteau au yaourt de brebis
40min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min