Pain brioché à la fleur d'oranger

Pain brioché à la fleur d'oranger

4.7 42 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1 La recette complète

Składniki

  • 100 g de lait
  • ½ sachet de levure boulangère sèche
  • 280 g de farine de petit épeautre complète
  • 1 œuf et 1 jaune pour la dorure
  • 50 g de sucre de fleur de coco
  • ½ c. à café sel fin
  • 40 g de beurre demi-sel mou
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • amandes effilées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1621 kcal / 6808 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 247 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...