Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 citron jaune (le zeste et le jus)
- 500 g de saumon frais, en dés
- 400 g de pâtes sèches, type farfalle
- 3 brins d'aneth frais, ciselés
- 1 c. à café de baies roses
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3078 kJ / 734 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Riz cantonais
30min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Soupe aux tortellini
30min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1u.
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Salade bulgare chopska
15min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Croque façon Fast Food
3h