
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
- 1 ½ c. à café de sel
- 3 - 5 pincées de poivre noir moulu et 1/4 de c. à café
- 10 g de feuilles de persil frais
- 450 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, puis tranchés (5 mm)
- 200 g de courgettes en rondelles (4 cm)
- 60 g d'eau
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 180 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.6 kcal / 2847.7 kJ
- Białko
- 53.4 g
- Tłuszcz
- 41.9 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Sód
- 2696.7 mg