Tagliolini au cabillaud et au combava

Tagliolini au cabillaud et au combava

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • gros sel pour l'eau des pâtes
  • 100 g d'échalotes
  • 1 c. à soupe de persil frais
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café rase de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 450 g de cabillaud en morceaux (2 cm)
  • 2 pincées de sel
  • le zeste d'½ combava et un peu pour le dressage
  • 100 g d'eau et un peu pour la cuisson des pâtes
  • 50 g de crème
  • 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447.6 kcal / 1872.7 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 326.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...