Wersje kompatybilne
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises surgelées
- 200 g de myrtilles surgelées
- 150 g de yaourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 13 mg
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20min
Mousse minute à la framboise
5 min
Limonade à la citronnelle
25min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 godz. 40 min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Glace mangue-Passion
12h
Granité amande-citron
10 Min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15 min
Granité fraise
3h 10min
Sorbet de fruits rouges
10 Min
Sorbet fraise-banane
5 min