Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de mangue surgelée, en morceaux
- 200 g de lait de coco
- 2 citrons verts non traités
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50 min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2h 30min
Sorbet à la framboise
15 Min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Riz au lait de coco
40 min
Nice cream à la banane et vanille
12 godz. 10 min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet de fruits rouges
10min