
Urządzenia i Akcesoria
Empadão de batata e cogumelos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
-
alho1 dente de
-
azeite mais q.b. p/ untar e p/ temperar30 g
-
cogumelos porcini frescos cortados em fatias350 g
-
sal mais q.b. p/ temperar3 - 4 pitadas de
-
pimenta preta2 pitadas de
-
salsa só as folhas3 pés de
-
queijo parmesão50 g
-
queijo ricota500 g
-
ovo1
-
batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)500 g
-
pão ralado20 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
323.3 kcal /
1352.8 kJ
Białko
16.9 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
301.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia