Empadão de batata e cogumelos

Empadão de batata e cogumelos

3.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

  • alho
    1 dente de
  • azeite mais q.b. p/ untar e p/ temperar
    30 g
  • cogumelos porcini frescos cortados em fatias
    350 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    3 - 4 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • queijo parmesão
    50 g
  • queijo ricota
    500 g
  • ovo
    1
  • batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
    500 g
  • pão ralado
    20 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 323.3 kcal / 1352.8 kJ
Białko 16.9 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 22.5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 301.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...