
Urządzenia i Akcesoria
Feijão com legumes no forno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
talo de aipo cortado em pedaços40 g
-
cenoura cortada em pedaços120 g
-
malagueta vermelha s/ sementes1
-
alecrim só as folhas1 pé
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
azeite20 g
-
cominhos em pó½ c. chá de
-
coentros em pó½ c. chá de
-
sal¼ c. chá de
-
feijão borlotti cozido escorrido400 g
-
pão p/ servir6 - 8 fatias de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
283.7 kcal /
1186.9 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
730.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia