Linguine com espargos verdes e molho de queijo e amêndoa

Linguine com espargos verdes e molho de queijo e amêndoa

4.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • amêndoa c/ pele
    100 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    10 g
  • espargos cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    300 g
  • massa tipo linguine
    400 - 500 g
  • queijo feta cortado em pedaços
    150 g
  • queijo ricota
    150 g
  • leite
    100 g
  • natas
    120 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1005 mg
Białko 32.6 g
Kalorie 3694.9 kJ / 883.1 kcal
Tłuszcz 41.6 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Węglowodany 97.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...