
Urządzenia i Akcesoria
Vegane Albóndigas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Tomatensauce
-
Schalotte1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl15 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Zucker1 TL
-
Salz½ TL
-
Balsamico, hell15 g
-
Sojaflocken150 g
-
Wasser heiß400 g
Albóndigas
-
getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft80 g
-
Schalotten halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl und mehr zum Braten15 g
-
Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft250 g
-
Paniermehl20 g
-
Speisestärke20 g
-
Salz1 TL
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
451 kcal /
1890 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
190 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva Mallorca!
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy