Urządzenia i Akcesoria
Veganes "Thunfisch" Baguette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Nori-Blatt grob zerzupft1
-
Gewürzgurken in Stücken50 g
-
Knollensellerie in Stücken60 g
-
rote Zwiebel klein, halbiert1
-
Mayonnaise vegan (siehe Tipp)120 g
-
Senf1 TL
-
Zitronensaft3 - 4 Spritzer
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kichererbsen Abtropfgew. 240 g1 Dose
-
Roggenbrötchen waagerecht eingeschnitten4
-
grüne Salatblätter4
-
Salatgurke dünn (ca. 2 mm)12 Scheiben
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1303 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane-Bällchen-Pasta
1sa 30 dk
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1sa 10 dk
Vegane Albóndigas
45 dk
Veganer Dürüm
30 dk
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 dk
Vegane Mac and Cheese
1sa
Veganes Wiener Saftgulasch
1sa
Veganes "Butter Chicken"
50 dk
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8sa
Vegane Lasagne
1sa 50 dk
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1sa
Veganer Shepherd's Pie
1sa 40 dk