Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2 godz.
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Amarena-Kirschen-Glacé
Keine Bewertungen
Hähnchen-Pilaw
45 min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 Min
Speck-Muffins
50 min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min