Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
- 1 Zitrone, nur Saft
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Orangen, Saft und Schale
- 500 g Wasser
- 250 g Couscous
- 80 g Brunnenkresse, nur Blätter
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Gazpacho
1h 15min
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
Brak ocen
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Poulet-Pilaw
45 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Hähnchen-Pilaw
45 min