Orangencouscous mit gedämpftem Lachs

Orangencouscous mit gedämpftem Lachs

3.9 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
    4
  • Zitrone nur Saft
    1
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer gemahlen
    1 Prise
  • frischer Rosmarin nur Blätter
    4 Stängel
  • Orangen Saft und Schale
    1
  • Wasser
    500 g
  • Couscous
    250 g
  • Brunnenkresse nur Blätter
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 41 g
Kalorie 3204 kJ / 767 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...