Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf

Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf

3.3 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

Marinade
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • roter Peperoncino entkernt, in Stücken (3 cm)
    1
  • Sonnenblumenöl
    15 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Akazienhonig
    20 g
Kabeljau und Stampf
  • Wasser
    600 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
    300 g
  • Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
    4
  • Süsskartoffeln geschält, in Stücken (1 cm)
    500 g
  • Kresse
    30 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Zitronensaft
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31.6 g
Kalorie 1448.4 kJ / 345.6 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...