Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti

Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti

3.6 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Zucchetti der Länge nach in Streifen (ca. 0,5 cm)
    600 g
  • Kabeljaufilet, enthäutet in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Parmesankäse in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Krevetten, alle Sorten geschält
    150 g
  • Wasser
    400 g
  • Milch
    800 g
  • Weissmehl
    80 g
  • feinkörniges Salz nach Belieben
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
    1 Prise
  • Muskatnuss, gemahlen nach Belieben
    1 Prise

Wartości odżywcze na 6 Portionen

Kalorie 2936 kcal / 12284 kJ
Białko 304 g
Tłuszcz 120 g
Węglowodany 152 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...