Poulet à la vanille

Poulet à la vanille

2.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 800 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau désossés, coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 gousses de vanille fendues en deux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • 600 g de pommes de terre détaillées en gros cubes
  • 500 g de côtes de blette coupées en morceaux
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 678.3 mg
Białko 35.3 g
Kalorie 1331.8 kJ / 316.2 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 23.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...