Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chou vert
- 500 g d'eau
- 4 pavés de thon rouge (environ 500 g)
- du sel
- du poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- de la fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1178 kJ / 279 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Paupiette de chou farci
55min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50min
Feuilles de chou farcies
1h 10min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
1h
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Courge butternut farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1 Std. 15 Min