Urządzenia i Akcesoria
Biff à la Lindström
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
70 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g czerwonych buraków marynowanych, przekrojonych na pół, plus dodatkowo 2 łyżki zalewy (patrz wariant)
-
15 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
500 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
-
4 żółtka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
623 mg
Białko
31 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY Z HISTORIĄ
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowy kurczak po malajsku
10 godz.
Tagine z jagnięciną
50 min
Meksykańska tostada z wołowiną
1 godz.
Gremolata z parmezanem
5 min
Smażone bułeczki z wołowiną
1 godz. 30 min
Ragout z jagnięciny
1 godz. 10 min
Ramen z klopsikami z indyka
2 godz. 25 min
Kotlety imbirowe z kurczaka
30 min
Wolno gotowana jagnięcina z ogórkowym kuskusem i miętą (z osłoną noża miksującego)
9 godz.
Korma z wołowiny
3 godz. 10 min
Kurczak w sosie ostrygowym (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ryżem jaśminowym
2 godz. 10 min
Kofty z jagnięciny i chutney z mango
3 godz. 10 min