Urządzenia i Akcesoria
Biff à la Lindström
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
70 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g czerwonych buraków marynowanych, przekrojonych na pół, plus dodatkowo 2 łyżki zalewy (patrz wariant)
-
15 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
500 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
-
4 żółtka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
623 mg
Białko
31 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY Z HISTORIĄ
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mac'n'cheese z mięsem i kimchi
1 godz.
Pilaw z dzikim ryżem i wieprzowiną
1 godz. 10 min
Chłodnik pomidorowy z kolendrą i krewetkami po meksykańsku
1 godz. 50 min
Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku
2 godz. 50 min
Meksykańska tostada z wołowiną
1 godz.
Kotlety (kofty) z jagnięciny i fety w greckim stylu
30 min
Gulasz warzywny z dorszem i pastą tahini
50 min
Roladki z kurczaka i pora
55 min
Piersi z kurczaka w papilotach z winogronami
40 min
Miętowy łosoś z różowym pieprzem
25 min
Boczek z kimchi
35 min
Kurczak Marengo
55 min