Urządzenia i Akcesoria
Biff à la Lindström
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
70 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g czerwonych buraków marynowanych, przekrojonych na pół, plus dodatkowo 2 łyżki zalewy (patrz wariant)
-
15 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
500 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
-
4 żółtka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
623 mg
Białko
31 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY Z HISTORIĄ
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kurczak koronacyjny Elżbiety II
30 min
Wolno gotowana jagnięcina z ogórkowym kuskusem i miętą (z osłoną noża miksującego)
9 godz.
Filety z pstrąga (sous-vide, z osłoną noża miksującego), pieczone warzywa i purée fasolowe
1 godz. 30 min
Karaibskie curry z kurczakiem i słodkim ryżem
2 godz. 20 min
Wolno gotowane kalmary z chorizo w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30 min
Wieprzowina z trawą cytrynową (Kuruma iraichchi) z kokosowymi roti
2 godz.
Kurczak po myśliwsku
50 min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5 godz. 10 min
Kurczak Marengo
55 min
Szarpany indyk pod pierzynką z batatów
1 godz. 50 min
Kurczak cajun i purée z batatów
25 min