Urządzenia i Akcesoria
Biff à la Lindström
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
70 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g czerwonych buraków marynowanych, przekrojonych na pół, plus dodatkowo 2 łyżki zalewy (patrz wariant)
-
15 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
500 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
-
4 żółtka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
1 płaska łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
623 mg
Białko
31 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY Z HISTORIĄ
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Duo z buraka
35 Min
Smażone bułeczki z wieprzowiną
1 Std. 5 Min
Kotlety z jagnięciny z chimichurri i sałatką
2 Std.
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 Std. 20 Min
Karbinadle z żymłą
35 Min
Ramen z klopsikami z indyka
2 Std. 25 Min
Kurczak Marengo
55 Min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 Std. 5 Min
Meksykańska tostada z wołowiną
1 Std.
Pieczone ziemniaki nadziewane indykiem i surówką z kapusty (kumpir)
1 Std. 15 Min
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8 Std. 45 Min
Kurczak w sosie śliwkowym
1 Std.