Urządzenia i Akcesoria
Migas z papryczkami Padrón
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g bułek lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
-
70 g wody
-
100 g oliwy z oliwek
-
8 ząbków czosnku
-
120 g kostek boczku
-
12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 5 mm plastry
-
1 łyżka papryki ostrej, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boczek z kimchi
35min.
Whisky Sour
10min.
Mac'n'cheese z mięsem i kimchi
1hod.
Czarna focaccia
2hod. 40min.
Pomidorowa zupa minestrone z kurczakiem
50min.
Dip serowy z jalapeño i karczochami
1hod.
Japońska zupa ramen
1hod. 50min.
Granita ogórkowa z ginem
45min.
Gin Fizz
20min.
Drink Cosmopolitan Anety Maciejczak
10min.
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2hod. 15min.
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2hod. 15min.