Urządzenia i Akcesoria
Migas z papryczkami Padrón
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g bułek lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
-
70 g wody
-
100 g oliwy z oliwek
-
8 ząbków czosnku
-
120 g kostek boczku
-
12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 5 mm plastry
-
1 łyżka papryki ostrej, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Galette z krojonymi ziemniakami i porem (TM5)
1 godz. 20 min
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12 godz.
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Imbirowo-czosnkowy pieczony kurczak
1 godz. 30 min
Czosnkowo-imbirowe skrzydełka z kurczaka z makaronem ryżowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
55 min
Kokosowy kurczak po malajsku
10 godz.
Bliskowschodni łosoś z ziemniakami i jogurtowym sosem
1 godz. 40 min
Rösti (TM6, TM7)
40 min
Pasta z daktyli i koziego sera na cykorii; Ryba w papilotach; Krem jabłkowy z kruszonką
2 godz. 30 min
Wołowina po burgundzku; Ciasto cytrynowe z syropem cytrynowym
2 godz. 20 min
Gulasz z chorizo, ciecierzycą i makaronem
30 min
Boczek z kimchi
35 min