Urządzenia i Akcesoria
Migas z papryczkami Padrón
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g bułek lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
-
70 g wody
-
100 g oliwy z oliwek
-
8 ząbków czosnku
-
120 g kostek boczku
-
12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 5 mm plastry
-
1 łyżka papryki ostrej, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikantny koreański bowl z wołowiną
1 godz.
Wietnamska sałatka z makaronem (TM6, TM7)
40 min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM5)
1 godz. 15 min
Masło z chili i sosem Worcestershire
1 godz. 10 min
Koreański ramen z tofu
50 min
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2 godz. 15 min
Zupa miso
45 min
Boczniaki à la śledzie z cebulką
24 godz. 15 min
Boczek z kimchi
35 min
Kurczak Marengo
55 min
Zupa z kimchi i tofu
30 min
Kimchi
49 godz. 40 min