
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
1200 g wody
-
200 g ryżu brązowego
-
250 g fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
-
1 ½ łyżeczki soli
-
80 g oleju z pestek winogron
-
40 g miodu płynnego
-
20 g musztardy Dijon
-
40 g octu jabłkowego
-
20 g musztardy francuskiej
-
100 g rukoli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
508 kcal /
2128 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
429 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska