Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
1200 g wody
-
200 g ryżu brązowego
-
250 g fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
-
1 ½ łyżeczki soli
-
80 g oliwy z oliwek80 g oleju z pestek winogron
-
40 g miodu płynnego
-
20 g musztardy Dijon
-
40 g octu jabłkowego
-
20 g musztardy francuskiej
-
100 g rukoli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
429 mg
Białko
16 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z kuskusem, ciecierzycą i pieczonymi warzywami z sosem tahini (TM6, TM7)
45 min
Ryżowa sałatka z tuńczykiem i jajkami; Sorbet owocowy
1 godz.
Sałatka z komosą ryżową, jarmużem i jajkiem
40 min
Sałatka z serem halloumi, orzechami i granatem
35 min
Sałatka z indykiem i fasolką szparagową
35 min
Sałatka z czerwonej fasoli, brokułu i pestek dyni
40 min
Sałatka z kaszą pęczak, jajkami i rzodkiewką
55 min
Sałatka na ciepło z kurczakiem i kaszą bulgur
35 min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, kurczakiem i brokułami
1 godz. 50 min
Sałatka z brokułu i awokado z siemieniem lnianym
45 min
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 min