
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
wody1200 g
-
ryżu brązowego200 g
-
fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości250 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
oleju z pestek winogron80 g
-
miodu płynnego40 g
-
musztardy Dijon20 g
-
octu jabłkowego40 g
-
musztardy francuskiej20 g
-
rukoli100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
508 kcal /
2128 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
429 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka Tex-Mex z wędliną drobiową i komosą ryżową (quinoa)
45 min
Sałatka z brokułu i awokado z siemieniem lnianym
45 min
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, kurczakiem i brokułami
1 godz. 50 min
Sałatka z komosą ryżową, jarmużem i jajkiem
40 min
Sałatka na ciepło z kurczakiem i kaszą bulgur
35 min
Sałatka z czarnym ryżem, truskawkami i fetą
1 godz.
Sałatka z kurczakiem i salsą verde
40 min
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 min
Sałatka z kaszą orkiszową w stylu greckim
45 min
Bowl z brązowym ryżem, łososiem i warzywami
45 min
Cytrynowo-koperkowy łosoś z pieczonymi warzywami
45 min
Sałatka z kaszą jęczmienną i dressingiem jogurtowym
40 min