Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
1200 g wody
-
200 g ryżu brązowego
-
250 g fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
-
1 ½ łyżeczki soli
-
80 g oliwy z oliwek80 g oleju z pestek winogron
-
40 g miodu płynnego
-
20 g musztardy Dijon
-
40 g octu jabłkowego
-
20 g musztardy francuskiej
-
100 g rukoli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
429 mg
Białko
16 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ryba na parze z zieloną soczewicą i sosem paprykowym
40 min
Sałatka z komosą ryżową, jarmużem i jajkiem
40 min
Cytrynowo-koperkowy łosoś z pieczonymi warzywami
45 min
Ryba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 min
Dorsz w ziołowej kruszonce z ryżem, szpinakiem i sosem cytrynowym
40 min
Sałatka z grejpfrutem i szparagami
30 min
Sałatka mocy z quinoa, awokado i szpinakiem
1 godz.
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 min
Ryba na spaghetti z cukinii z sosem śmietanowym
55 min
Miętowy łosoś z różowym pieprzem
25 min
Łosoś z ziemniakami i brokułami z koperkowym sosem
50 min
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40 min