Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym

Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym

4.3 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje

Składniki

  • wody
    1200 g
  • ryżu brązowego
    200 g
  • fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
    250 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • oleju z pestek winogron
    80 g
    80 g oliwy z oliwek
  • miodu płynnego
    40 g
  • musztardy Dijon
    20 g
  • octu jabłkowego
    40 g
  • musztardy francuskiej
    20 g
  • rukoli
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 508 kcal / 2128 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 429 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...