
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
wody1200 g
-
ryżu brązowego200 g
-
fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości250 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
oleju z pestek winogron80 g
-
miodu płynnego40 g
-
musztardy Dijon20 g
-
octu jabłkowego40 g
-
musztardy francuskiej20 g
-
rukoli100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
508 kcal /
2128 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
429 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska