La pichade de Menton

La pichade de Menton

4.8 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 parts

Składniki

  • 130 g d'eau
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g de farine de blé
  • 50 g d'huile d'olive et un peu pour la plaque
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sel
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 15 g de persil frais
  • 500 g de tomates mondées
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
  • 10 filets d'anchois à l'huile
  • 15 olives noires

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 311 kcal / 1303.2 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 665.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...