
Urządzenia i Akcesoria
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
de pommes de terre coupées en lamelles600 g
-
de poires coupées en lamelles400 g
-
beurre pour le plat à gratin
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de sauté d'agneau coupé en morceaux1000 g
-
oignon1
-
d'ail1 gousse
-
de beurre10 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.350 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre 5 baies4 pincées
-
de parmesan râpé100 g
-
de fromage à raclette10 tranches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1802 kcal /
7487.3 kJ
Białko
88.3 g
Tłuszcz
143.3 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
77.5 g
Sód
1782.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les fêtes avec un Friend
10 Przepisów
Francja
Francja