Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de pommes de terre coupées en lamelles
    600 g
  • de poires coupées en lamelles
    400 g
  • beurre pour le plat à gratin
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sauté d'agneau coupé en morceaux
    1000 g
  • oignon
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre
    10 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    350 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre 5 baies
    4 pincées
  • de parmesan râpé
    100 g
  • de fromage à raclette
    10 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1802 kcal / 7487.3 kJ
Białko 88.3 g
Tłuszcz 143.3 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 77.5 g
Sód 1782.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...