Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g

Składniki

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 97 kcal / 404.3 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...