Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
200 g

Składniki

  • 1000 g wody
  • 200 - 600 g czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 84.7 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 179.9 kJ / 43 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...