
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
200 g
Składniki
-
wody1000 g
-
czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki200 - 600 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
43 kcal /
179.9 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
9.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
84.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min