Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
200 g
Składniki
-
1000 g wody
-
200 - 600 g czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
84.7 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
179.9 kJ /
43 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 Std. 10 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min