Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish with green mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 - 7 sprigs
-
sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces500 g
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)720 g
-
broccoli cut into florets300 g
-
butter40 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste (optional)
-
extra virgin olive oil to serve
-
micro herbs to serve
-
lemon cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.6 g
Kalorie
1673 kJ /
398.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Chinese greens
30 min
Whipped egg whites
10 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min