Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish with green mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 - 7 sprigs
-
sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces500 g
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)720 g
-
broccoli cut into florets300 g
-
butter40 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste (optional)
-
extra virgin olive oil to serve
-
micro herbs to serve
-
lemon cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.6 g
Kalorie
1673 kJ /
398.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cod with citrus butter
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Simple steamed salmon
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min