Urządzenia i Akcesoria
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated chicken with salsa
40 Min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min