Urządzenia i Akcesoria
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Hearty seafood chowder
45 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min