Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice or lime juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves
- 150 g bok choy, cut into thirds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924.5 kJ / 458.2 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 479.9 mg
Alternatywne przepisy
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min