Urządzenia i Akcesoria
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Yoghurt tartare sauce
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers rinsed and drained30 g
Salmon and broccoli pesto
-
water500 g
-
broccoli florets200 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
olive oil plus extra to drizzle30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets4
-
asparagus trimmed, cut into halves widthways if spears are thick2 bunches
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
rocket60 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters180 - 200 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449.3 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2349 kJ /
559.3 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min