Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
TM6 TM5 TM31

Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto

4.2 (18 ocen)

Składniki

Yoghurt tartare sauce

  • 200 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 30 g baby pickled capers, rinsed and drained

Salmon and broccoli pesto

  • 500 g water
  • 200 g broccoli florets
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
  • 30 g olive oil, plus extra to drizzle
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
  • 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 60 g rocket
  • 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
  • lemon wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2349 kJ / 559.3 kcal
Białko
41.1 g
Węglowodany
5.8 g
Tłuszcz
40.4 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
5.3 g
Sód
449.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy