Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yoghurt tartare sauce
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 30 g baby pickled capers, rinsed and drained
Salmon and broccoli pesto
- 500 g water
- 200 g broccoli florets
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
- 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g rocket
- 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- lemon wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2349 kJ / 559.3 kcal
- Białko
- 41.1 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 449.3 mg
Alternatywne przepisy
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
Brak ocen
Mango salmon bowl
40 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min