Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yoghurt tartare sauce
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 30 g baby pickled capers, rinsed and drained
Salmon and broccoli pesto
- 500 g water
- 200 g broccoli florets
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra to drizzle
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets
- 2 bunches asparagus, trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g rocket
- 180 - 200 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- lemon wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2349 kJ / 559.3 kcal
- Białko
- 41.1 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 449.3 mg
Alternatywne przepisy
Sticky chicken
24h 35min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Seared steak and rocket salad
20 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Chicken and spinach enchiladas
40min