Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto

Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Yoghurt tartare sauce
  • Greek-style natural yoghurt
    200 g
  • garlic clove
    1
  • baby pickled capers rinsed and drained
    30 g
Salmon and broccoli pesto
  • water
    500 g
  • broccoli florets
    200 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1
  • olive oil plus extra to drizzle
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets
    4
  • asparagus trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
    2 bunches
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • rocket
    60 g
  • cherry tomatoes cut into halves or quarters
    180 - 200 g
  • lemon wedges, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 559.3 kcal / 2349 kJ
Białko 41.1 g
Tłuszcz 40.4 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 449.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...